Palvelut

PALVELUT

Hierontapalvelut

Koulutettuna hierojana olen laillistettu terveydenhuollon ammattilainen. Olen valmistunut Porvoon Hierojakoulusta syksyllä 2016. Tarjoan klassista, perinteistä hierontaa.

Kartoitan asiakkaan hoidon kannalta oleelliset taustatiedot ja varmistan, ettei hieronnalle ole terveydellisiä esteitä. Hierontahoidon voimakkuus on asiakkaan mieltymyksistä ja muista taustatekijöistä kiinni (esim. ikä ja sairaudet). Kannattaa kuitenkin muistaa, että ollakseen tehokasta, hieronnan ei tarvitse tuntua voimakkaalta.

Klassinen hieronta vaikuttaa monella eri tavalla, esim. vilkastuttaa kudosten veren- ja imunesteiden kiertoa, rentouttaa lihaksia, vähentää kehon kipuja ja särkyjä ja poistaa stressiä.

Valittavanasi on 30 / 45 / 60 / 90 min hierontahoidot. Minulla on erillinen rauhallinen toimitila oman kotini yhteydessä.

Hieronnan kotikäynnit on tarkoitettu ensisijaisesti Keski-Uudenmaan alueen ikäihmisille ja omaishoitajille. Hieronnan muodossa annettava, ja helposti saatavilla oleva pieni hengähdyshetki paitsi virkistää kokonaisvaltaisesti, myös parantaa omaishoitajan toimintakykyä. Palveluvalikoimassani on myös hoiva- ja asiointipalvelu ikäihmisille.

PALVELUT

Hoivapalvelut

Minulla on lähihoitajan koulutus ja tarjoan yksilöllistä kotihoivapalvelua ikäihmisille, tilapäisesti tai säännöllisesti. Iäkkäille omaishoitajille suunnattuna tämä tarkoittaa heidän lomittamistaan. Pyrin kiireettömyyteen jokaisella asiakaskäynnilläni. Toimin asiakasta kuunnellen, hänen sen hetkiset voimavaransa huomioiden, kuntouttavaa työotetta soveltaen.

Palveluitani ovat: Terveydentilan seuranta, henkilökohtaisessa hygieniassa avustaminen, ruokailussa avustaminen, lääkkeiden ottoon ja annosteluun liittyvä avustaminen, verenpaineen ja verensokerin mittaukset, ulkoiluapu, -arkielämää piristävä mieluisa tekeminen, kuten esim. yhdessä laulaminen, lukeminen, tietovisailu, koirakaveri… Teen kotikäyntejä ensisijaisesti Keski-Uudenmaan alueella.

Työskentelen myös keikkailevana lähihoitajana hoivakodeissa.

PALVELUT

Asiointipalvelut

Yritykseni asiointipalvelut on tarkoitettu ikäihmisiä varten, samoin kuin hoivapalvelunikin. Avuntarve voi olla tilapäistä tai jatkuvaa. Voin lähteä asiakkaalleni avustajaksi tai hoitaa asioita hänen toimeksiannostaan. Tavoitteeni on asiakkaan arjen helpottaminen ja sujuvoittaminen ja toisaalta kynnyksen madaltaminen lähteä hoitamaan omia tai vaikkapa omaishoidettavan asioita.