PALVELUT

HIERONTAPALVELUT

Koulutettuna hierojana olen laillistettu terveydenhuollon ammattilainen. Olen valmistunut Porvoon Hierojakoulusta syksyllä 2016. Klassinen hieronta Tarjoan klassista, perinteistä hierontaa.

Kartoitan asiakkaan hoidon kannalta oleelliset taustatiedot, arvioin ryhdin sekä nivelten liikkuvuuden ja varmistan, ettei hieronnalle ole terveydellisiä esteitä.

Hierontahoidon voimakkuus on asiakkaan mieltymyksistä ja muista taustatekijöistä kiinni (esim. ikä ja sairaudet). Kannattaa kuitenkin muistaa, että ollakseen tehokasta, hieronnan ei tarvitse tuntua voimakkaalta.

Klassinen hieronta vaikuttaa monella eri tavalla, esim. -vilkastuttaa kudosten veren- ja imunesteiden kiertoa -rentouttaa lihaksia -vähentää kehon kipuja ja särkyjä -rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja poistaa stressiä

Valittavanasi on 30 / 45 / 60 / 90 min hierontahoidot.   Hieronnan kotikäynnit omaishoitajille.  Työskentelen kotini yhteydessä olevassa erillisessä toimitilassa ja teen kotikäyntejä Keski-Uudenmaan alueella. Kotikäynnit on tarkoitettu ikäihmisille, etenkin iäkkäille omaishoitajille.

Hieronnan muodossa annettava, ja helposti saatavilla oleva pieni hengähdyshetki paitsi virkistää kokonaisvaltaisesti, myös parantaa omaishoitajan toimintakykyä. Palveluvalikoimassani on myös hoiva- ja asiointipalvelu ikäihmisille.

HOIVAPALVELUT

Hoivapalvelu omaishoitajille Minulla on lähihoitajan koulutus ja tarjoan yksilöllistä kotihoivapalvelua ikäihmisille, tilapäisesti tai säännöllisesti. Iäkkäille omaishoitajille suunnattuna tämä tarkoittaa heidän lomittamistaan. Tavoitteeni on mahdollistaa omaishoitajalle yksilöllinen virkistyspäivä, jonka yhtenä osana voi olla myös tarjoamani hierontapalvelu. Pyrin kiireettömyyteen jokaisella asiakaskäynnilläni. Toimin asiakasta kuunnellen, hänen sen hetkiset voimavaransa huomioiden, kuntouttavaa työotetta soveltaen. Palveluitani ovat: –Terveydentilan seuranta -Henkilökohtaisessa hygieniassa avustaminen -Ruokailussa avustaminen -Lääkkeiden ottoon ja annosteluun liittyvä avustaminen -Verenpaineen ja verensokerin mittaukset -Ulkoiluapu -Arkielämää piristävä mieluisa tekeminen, kuten esim. yhdessä laulaminen, lukeminen, tietovisailu, koirakaveri… Teen kotikäyntejä ensisijaisesti  Keski-Uudenmaan alueella. Työskentelen myös keikkailevana lähihoitajana kahdessa järvenpääläisessä hoivakodissa.

 

ASIOINTIPALVELUT

Yritykseni asiointipalvelut on tarkoitettu ikäihmisiä varten, samoin kuin hoivapalvelunikin. Avuntarve voi olla tilapäistä tai jatkuvaa. Voin lähteä asiakkaalleni avustajaksi tai hoitaa asioita hänen toimeksiannostaan. Tavoitteeni on asiakkaani arjen helpottaminen ja sujuvoittaminen ja toisaalta kynnyksen madaltaminen lähteä hoitamaan omia tai vaikkapa omaishoidettavan asioita. -Kaupassakäynnit -Apteekkikäynnit -Lääkäri- ja sairaalakäynnit

OTA YHTEYTTÄ

Hieronta- ja hoivapalvelu Hertta

Y: 2797297-7
Peurankellonkuja 2
04430 JÄRVENPÄÄ